Контрольні паперові браслети Tyvek

 

Контрольні паперові браслети зі матеріала Tyvek призначені для ідентифікації, обліку та контролю відвідувачів. Найчастіще їх застосовуюсть у нічних клубах, кафе, караоке барах, фестивалях, закритих вечірках. Браслет одноразовий, що виключає можливість передачі іншій людині і повторному використанню для входу.

Також усі наші браслети мають невеликий відривний купон, на якому нанесений той же порядковий номер, що і на перфорації. Ця особливість дуже зручна та допомагає проведенню різного роду розіграшів, або ж просто для додаткового контролю Вашого персоналу.

Палітра доступних кольорів для паперових браслетів Tyvek:

 

 

Кольри браслетів, які позначені словом NEON світяться під УФ промінням.

 

Брендування 

 

Ми пропонуємо Вашій увазі 22 різних кольори браслетів, на кожному з яких можна додатково  нанести логотип/інформацію про Ваш заклад або міроприємсто.  Нижче приведена схема контрольного браслета Tyvek розміром 252х19мм. з позначеною областю для друку логотипу.

 

 

 

Штрих-коди та QR-коди

 

Ще одною чудовою особливістю паперових браслетів є можливість прямого нанесення на них послідовного штрих-коду або QR-коду. Якщо Ви використовуєте таке обладнання, як турнікети і сканери штрих-кодів, то зможете ще більш ретельно контролювати як відвідувачів так і своїх працівників. Облік відвідувачів шляхом сканування штрих-кодів з паперових браслетів дасть Вам повну інтерактивну інформаційну картину.

 

 

 

Як замовити контрольні паперові браслети Tyvek?

 

ТЕЛЕФОНУЙ:    +380 98 982 77 99  (Telegram / Viber / WhatsApp)

 

 

Щоб замовити контрольні паперові браслети Tyvek просто зв’яжіться з нами через електронну пошту або по телефону ну або ж через будь який зручний для Вас месенджер. Наші менеджери нададуть Вам усі неообхідні консультації та розкажуть  послідовність дій для замовлення.

Доствка браслетів у Київ, Харків, Одесу, Дніпро – 1 день.